Rady a tipy

Stává se vám často, že stojíte před svou skříní a nevíte, co si vzít na sebe? Nemusí to být jen vaší nerozhodností, ale jednoduše tím, že není dobře organizovaná a nevidíte na první dobrou, co všechno se v ní vlastně ukrývá.
Každoročně na naší planetě vyhazujeme miliony tun elektroodpadu, který ohrožuje naše zdraví a planetu. Elektrospotřebiče obsahují cenné materiály, které můžeme znovu použít. Přitom stačí je správně zpracovat. Nech recyklaci svých starých elektrospotřebičů na nás a společně ušetříme přírodní zdroje, energii a snížíme emise skleníkových plynů.
Pokud sháníte kompaktní multifunkční zařízení, které můžete používat takřka kdekoliv, pak jste tu správně! Tablety se však mezi sebou liší mnoha parametry i využitím a na první pohled nemusí být jasné, jaký je ten nejvhodnější.
Máte krásnou novou sedací soupravu, ale přijde vám, že vašemu obýváku stále něco chybí? Správně, je to konferenční stolek: středobod pokoje, který určuje atmosféru celého interiéru.
Při koupi a vybavení koupelny není žádným tajemstvím, že zákazníci jsou stále náročnější. Chtějí koupelnu, která nejen že vypadá skvěle, ale která je i maximálně praktická a multifunkční. Neradno podceňovat prostředí v koupelně, i zde se totiž musíte cítit nanejvýš příjemně. Vždyť tady podle průzkumů strávíme průměrně 80 minut denně.
Nevíte podle čeho si vybrat ventilátor? Vzhledem k širokému výběru možností na trhu může být výběr správného ventilátoru poněkud přehlcující. Ať už hledáte velký stojanový ventilátor do bytu či kanceláře, nebo malý tichý ventilátor do ložnice nebo na pracovní stůl, na OKAY.cz naleznete ideální produkt přesně pro vaše potřeby. Vstupte s námi do světa ventilátorů a zjistěte vše, co před nákupem nového ventilátoru potřebujete vědět.
Víte, co znamenají všechny symboly na pračce? Každá pračka nabízí jiný počet programů a jiné funkce, které vám usnadní praní prádla. Na ovládacím panelu najdete ikony praní, které vám umožní snadno vybrat požadovaný program a nastavení. Tyto piktogramy na praní mohou být někdy matoucí. Pojďme si je představit zblízka.
Rádi si dopřáváte krémovou a chutnou zmrzlinu? Představte si, že byste si mohli vytvořit vlastní přizpůsobené příchutě zmrzliny přímo v pohodlí vašeho domova. Se zmrzlinovačem se tento sen může stát skutečností.
Powerbanky jsou skvělým doplňkem pro každého, kdo potřebuje spolehlivý zdroj energie na cestách nebo v případě nedostatku elektřiny. Pokud hledáte nejlepší powerbanku pro své potřeby, je důležité vzít v úvahu několik faktorů.
Miniaturní zařízení, které pojme obrovské množství dat – to je paměťová karta. Vyrábí se jich však množství druhů s různě velkou kapacitou a výběr může být složitý.
Bydlíte v paneláku a vaše kuchyně je stará, nepraktická a už nevíte, kam všechno dávat? Nezoufejte, OKAY pro vás má řešení.
Zapojení zásuvky je jednou z nejběžnějších a nejjednodušších elektrikářských prací. Kvůli jedné výměně zásuvky, nemusíš vždycky volat elektrikáře. Stačí, když dodržíš několik základních pravidel a bezpečnostních opatření a zvládneš zapojit zásuvku levou zadní. V tomto článku tě to naučíme.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.