Rady a tipy

Sektorové kuchyně nabízejí nespočet výhod od flexibility a přizpůsobivosti po široké možnosti designu a úložných prostor. Jsou cenově dostupné, snadno se instalují a udržují. Protože se skládají z jednotlivých modulů, říká se jim také blokové kuchyně.
Máte krásnou novou sedací soupravu, ale přijde vám, že vašemu obýváku stále něco chybí? Správně, je to konferenční stolek: středobod pokoje, který určuje atmosféru celého interiéru.
Při koupi a vybavení koupelny není žádným tajemstvím, že zákazníci jsou stále náročnější. Chtějí koupelnu, která nejen že vypadá skvěle, ale která je i maximálně praktická a multifunkční. Neradno podceňovat prostředí v koupelně, i zde se totiž musíte cítit nanejvýš příjemně. Vždyť tady podle průzkumů strávíme průměrně 80 minut denně.
Obývací pokoj je dominantou každé domácnosti a jeho zařízení musí být věnována náležitá péče. Na jeho vzhledu se výrazně podílí obývací stěna – praktická sestava skříněk, polic a televizního stolku.
Elektronické vychytávky jsou nedílnou součástí našich životů. Běžný den ať už doma nebo na dovolené si jen horko těžko dovedeme představit bez nějakého chytrého zařízení.
Dobře navržený dětský pokoj může přinést radost a pohodlí dětem. Je to prostor, kde si mohou hrát, učit se a odpočívat. Při vytváření takového prostředí je však třeba vzít v úvahu několik faktorů, jako je bezpečnost, praktičnost a estetika.
Délka vousů a tvar jejich zastřižení má velký význam pro tvůj celkový image. Pravidelné udržování vousů je klíčové pro tvou mladistvou, přátelskou i elegantní vizáž. Poradíme ti, jak zastřihnout vousy efektivně, jaký jejich střih se hodí k tvému obličeji a celkově jak pečovat o vousy.
Toužíš po inspiraci pro tvůj domov? Našli jsme 10 knih o bydlení, které jsou plné nápadů pro krásnější byt i dům. A mysleli jsme i na ty nejmenší prostory a místnosti!
Kávovar může být nejen praktickým, ale i velmi příjemným doplňkem tvého životního stylu, který ti poskytne kvalitní a lahodnou kávu přesně podle tvých představ. Kapslové kávovary jsou uživatelsky přívětivé, a navíc startují na přijatelných cenách. Jaká jsou specifika a přednosti těchto kávovarů a jak je to s jejich údržbou?
Léto a příjemné počasí si přímo žádá o setkání a různé oslavy s přáteli i rodinou. Chcete své hosty zaujmout a vytvořit nezapomenutelnou party, díky které se k vám budou všichni rádi vracet?
Dřív možná stačilo vybírat televizi podle velikosti a kvality obrazu. Dnes se ale musíme zaměřit na mnohem více parametrů. V tomto článku ti představíme pět nejoblíbenějších televizorů z našeho e-shopu v roce 2023, které tě překvapí svými funkcemi.
Na našem e-shopu najdeš sedačky všech možných tvarů a velikostí. Pro menší byty máme pohovky s křeslem i bez něj, které ti zajistí dostatek místa i komfortu.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.