OKAY inspirace: Nejlepší pohovky z naší nabídky

Na našem e-shopu najdeš pohovky všech možných tvarů a velikostí. Pro menší byty máme pohovky s křeslem i bez něj, které ti zajistí dostatek místa i komfortu.

Zobrazit nabídku pohovek
Nejlepší pohovky
Nejlepší pohovky

Nejlepší materiály pro pohovku

Pohovka je středobodem místnosti a jednou z prvních věcí, kterých si všimneme. Proto bychom měli brát v potaz její vzhled. Kožené sedačky už nejsou jedinou možností, jak představit luxus. I látkové nebo ratanové pohovky mohou být stylové a kvalitní. Navíc si je můžeš snadno přizpůsobit svému vkusu a interiéru. Stačí si vybrat z nabídky potahů a přehozů.

  • Pravá kůže: Je synonymum pro luxus a eleganci. Odolná, příjemná na dotek a stárne s grácií. Pro ty, kdo si chtějí dopřát nábytek špičkové kvality, jsou kožené pohovky tím pravým ořechovým.
  • Ekokůže: Je ekologická a cenově dostupná alternativa k pravé kůži. Lehce omyvatelná, odolná vůči skvrnám a poškrábání. A co víc ekokůže, nabízí širokou škálu barev a vzorů, aby se perfektně hodila do tvého interiéru.
  • Čalouněná látka: Je pohodlná a s pestrou paletou barev a vzorů. Ideální volba pokud hledáš cenově dostupnou pohovku spojující pohodlí a styl.

Na OKAY.cz najdeš různé typy pohovek

  • Dvoumístné pohovky jsou skvělým řešením pro dětské nebo studentské pokoje. Nabízejí pohodlné a stylové sezení za dostupnou cenu. V různých barevných provedeních dodají místnosti hravý nádech. Můžou být nenápadným doplňkem v rohu pokoje nebo sebevědomou dominantou. Větší obývák může využít kombinaci dvou stejných či odlišných dvoumístných pohovek ve tvaru písmene L nebo naproti sobě, což dodá prostoru nevšední vzhled.
  • Třímístné pohovky, o něco větší než dvoumístné, jsou ideální pro menší domácnosti a nabízí pohodlné sezení pro celou rodinu. Stejně jako dvoumístné modely jsou k dispozici v různých barvách a stylech, a lze je snadno doplnit o další sedací prvky, jako jsou křesla nebo taburety. Kombinace trojmístné a dvoumístné pohovky může vytvořit ještě zajímavější atmosféru ve vašem obývacím prostoru.
Nejlepší pohovky
  • Mega pohovky jsou zase skvělou volbou pro ty, kteří preferují větší hloubku sezení. Díky ní poskytují prostor pro příležitostné přespání i bez nutnosti rozkládání, stačí jen odložit polštáře.
  • Kromě toho máme k dispozici pohodlné a elegantní válendy, ze kterých lze skládat úžasné a útulné sedací soupravy. Válenda vynikne i jako samostatný stylový kousek nábytku. Na našem webu okay.cz si vybereš z mnoha barev a materiálů, včetně tkanin nebo mikrovlákna, které se snadno udržují.
Nejlepší pohovky

Mezi nejpopulárnější styly pohovek patří:

  • Pohovka skandinávský styl:Tento styl je inspirován severskou přírodou, minimalismem a funkcionalitou. Pohovky v tomto stylu jsou jednoduché, čisté a světlé. Mají dřevěné nohy, geometrické tvary a jemné barvy. Jsou ideální pro moderní, prostorné a vzdušné byty.
  • Vintage pohovky:Nabízíme kvalitní retro pohovkyv různých provedeních – klasické, rohové, s křesly nebo bez nich. Vybírat můžeš z pestré škály potahových materiálů a barev, které oživí tvůj prostor. Retro sedačky vynikají nejen svým stylovým designem, ale také vysokou odolností, dlouhou životností a cenou, která stojí za to.
  • Designové pohovky:Design není jen o vzhledu, ale o kombinaci estetiky, funkčnosti a potřeb cílové skupiny. Moderní pohovky nyní přinášejí design do popředí. U nás najdeš designové pohovky s precizním zpracováním a neotřelým vzhledem.

Příslušenství k pohovkám

Na OKAY.cz najdeš vše, co potřebuješ k dokonalé domácnosti! Neomezujeme se jen na nábytek, nabízíme kompletní vybavení – pohodlná křesla, praktické taburety, špičkové televize a další užitečné elektro.

OKAY Tip:  Tomu, proč je impregnace sedačky nebo pohovky tak důležitá, jsme věnovali celý článek na našem blogu.

Nech profesionální impregnaci na nás

Využij naši profesionální impregnaci. Je speciálně navržená tak, aby prodloužila životnost tvého nábytku. Na povrchu sedačky vytvoří ochrannou vrstvu, která účinně odolá skvrnám, prachu a vlhkosti po dobu až 12 měsíců.Je šetrná k tvému zdraví i zdraví tvých mazlíčků, neobsahuje totiž žádné alergenní nebo toxické látky.  Navíc je bezbarvá a bez zápachu, takže nezmění vzhled ani vůni tvé oblíbené sedačky.

Vyzkoušej si pohovku doma!

V OKAY nabízíme možnost vyzkoušet si pohovku na 30 dní. Pokud ti nebude vyhovovat, bez otázek ti vrátíme peníze. Pohovku dovezeme až k tobě nebo si ji můžeš vyzvednout na nejbližší prodejně.

152

KAMENNÝCH
PRODEJEN

406 704

PRODANÝCH
VELKÝCH SPOTŘEBIČŮ
ZA ROK

803 543

PRODANÝCH
MALÝCH DOMÁCÍCH SPOTŘEBIČŮ ZA ROK

156 862

PRODANÝCH
MOBILŮ ZA ROK

40 532

prodaných
sedaček
za rok

25 124

prodaných
křesel
a židlí za rok

22 052

prodaných
postelí
za rok

12 252

prodaných
kuchyní
za rok

Prohlédněte si další nabídku nábytku

Sedačky

Postele

Kuchyně

Ložnice

Matrace

Obývací
pokoje

Dřevěný nábytek

Doplňky
do bytu

Koupelny

Kanceláře

Článek pro vás připravil:

Vojtěch Pospíšil

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.