Viktor, Honza a Štefan se složili na kuchyň Perla

Studentský podnájem v brněnské čtvrti Pisárky obývají tři kamarádi teprve necelý rok. Za tu dobu se ale sblížili natolik, že se po dohodě s majitelkou bytu rozhodli pořídit novou kuchyňskou linku. Navštívili jsme je, abychom se zeptali, jak celý proces jejich nákupu probíhal a jak jsou s novou kuchyní spokojení.

Jak se stane, že se tři podnájemníci rozhodnou pořídit novou kuchyň do bytu, který jim nepatří? To přece není obvyklé.

Viktor: To asi není, ale my jsme se tím rozhodli i maličko pomoct paní Kourové, která je na nás moc hodná a která tu chtěla stejně novou kuchyň pořídit. Nabídli jsme jí, že to uděláme za ni, že se o všechno postaráme a že to pak ona zohlední v našem nájmu.

Honza: Ona tady byla jen taková malá lednice a pidikuchyňka, což je pro tři lidi málo. Sice zrovna moc nevaříme, ale i tak jsme si řekli, že pořídíme pořádnou kuchyň, která tu bude moct být i po nás.

Proč jste vybírali kuchyň právě v OKAY?

Viktor: Já jsem kdysi v televizi zahlídl reklamu na OKAY Nábytek a nějak jsem si to zapamatoval. Na e-shopu jsou u hodně nábytku podrobné fotky a videorecenze, tak se tam dobře vybírá.

Štefan: Pani Kourovej sme predviedli niekoľko kuchýň a ona potom vybrala Perlu.

Honza: Sem jsme potřebovali rovnou kuchyň, protože jsou tu dveře na balkon. Ale zas je tu docela dost prostoru do délky, takže jsme vybrali 260cm linku. Vedle bylo ještě místo pro novou lednici a vychází to krásně až sem (ukazuje).

Viktor: Takže je tu velká pracovní plocha, dřez, do kterého se vejde spousta špinavého nádobí a indukční varná deska. Celou kuchyň jsme včetně všech spotřebičů pořídili na okay.cz, což nám ušetřilo spoustu hledání a starostí s dopravou.

Honza:A rovnou jsme si zaplatili i za montáž kuchyně, protože jsme chtěli, aby to paní Kourová měla udělané pořádně.

Štefan: Ja myslím, že by sme to zvládli sami.

Honza: To určitě ano, ale takto je to určitě udělané profesionálněji a hlavně rychle. My na to neměli ani správné nářadí a ti chlapi to zvládli za půl dne.

Rozhodli jste se využít splátkový prodej?

Štefan: Chvíľu sme o tom uvažovali, ale nakoniec sme dali peniaze dokopy a zaplatili celú sumu.

Viktor: Všichni ke studiu ještě pracujeme, takže jsme našli dostatek financí. A jak jsem říkal, domluvili jsme se s paní Kourovou, že nám po nějakou dobu sníží nájem, takže teď se nám vynaložené peníze postupně vrací. Jsou to vlastně takové splátky naopak (směje se).

No a jak je s kuchyní spokojená majitelka bytu?

Honza:Byla se tu na ni hned podívat a byla nadšená. Líbilo se jí, kolik je tu úložného prostoru a že je tu vše dobře uspořádané.

Viktor: A že se dobře udržuje. Ona sem plánovala novou kuchyň už docela dlouho, ale už je sama a hodně věcí nezvládá. Tato jsme rádi, že jsme jí mohli aspoň trochu pomoct.

Děkujeme za přijetí a přejeme, ať vám nová kuchyň dlouho slouží.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.