Rady a tipy

Kapslové kávovary Dolce Gusto má rád každý – jsou kompaktní a během chvilky vám připraví báječnou kávu. Časem se však mohou zanášet vodním kamenem i dalšími nečistotami, které negativně ovlivní chuť nápoje i životnost kávovaru.
Kávovar může být nejen praktickým, ale i velmi příjemným doplňkem tvého životního stylu, který ti poskytne kvalitní a lahodnou kávu přesně podle tvých představ. Kapslové kávovary jsou uživatelsky přívětivé, a navíc startují na přijatelných cenách. Jaká jsou specifika a přednosti těchto kávovarů a jak je to s jejich údržbou?
V koutech světa jsou oblíbené jiné způsoby přípravy kávy. V tomto článku vám tyto způsoby představíme a ukážeme si nejlepší a nejoblíbenější druhy kávy, od tradičního espressa po jeho variace až po různé alternativní způsoby.
Káva – ta božská tekutina, která nám dodává energii a chuť do života. S kávovarem si ji dnes můžeme připravit stejně dobře jako v kavárně. Jak ale vybrat ten nejlepší kávovar? Mezi tolika druhy a funkcemi se člověk snadno ztratí. Nemusíte se bát, přišli jsme s pár tipy, se kterými bude výběr hračka.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.