TIP: Traffic - víc než židle

V dnešním tipu jsme si pro vás připravili židličku italského výrobce s moderním designem a tvarovou lehkostí.Celkovému vzhledu dominuje konstrukce lakovaného kovového rámu. Židle je vyrobena tak, aby byla vydržela i vyšší zátěž (do 120 kg). Zároveň je židli možné umístit jak do interiéru, tak exteriéru. Vhodně zvolené materiály tedy splňují nejpřísnější požadavky kladené na odolnost vůči vnějším vlivům. Celkový tvar navíc nabízí možnost stohování, díky čemuž ušetříte spoustu místa.

Sedací část nabízí povrchovou a barevnou různorodost. Sedák a opěrka nabízí po materiálové stráncemožnost dřevěné tvarované překližky, tvrzené plastové skořepiny a polstrování. Profil sedáku má ergonomický tvar, díky čemuž bude posezení příjemným odpočinkem. Povrchová úprava záručuje snadnou údržbu, což je hlavní předností židle.Zřizujete si novou jídlenu? Inspirujete s u nás.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.