Rady a tipy

Víte, co znamenají všechny symboly na pračce? Každá pračka nabízí jiný počet programů a jiné funkce, které vám usnadní praní prádla. Na ovládacím panelu najdete ikony praní, které vám umožní snadno vybrat požadovaný program a nastavení. Tyto piktogramy na praní mohou být někdy matoucí. Pojďme si je představit zblízka.
Pračka je nedocenitelným pomocníkem v domácnosti, ale občas tě může potrápit některými závadami. Není nutné hned ztrácet hlavu! Často můžeš problémy s pračkou vyřešit sám, nebo s minimální pomocí odborníka. Pojďme se podívat na nejčastější závady praček a co si s nimi počít.
Parní pračka umí prát šetrněji a efektivněji než standardní pračky. V tomto článku se dozvíš, jak to funguje, jaké má parní pračka výhody a nevýhody a jak si z naší nabídky vybrat tu správnou.
Na OKAY.cz najdeš veliké množství praček od různých výrobců. V tomto článku se podíváme na čtyři nejprodávanější pračky roku 2023 a zhodnotíme jejich výhody
Zapojení nové pračky není žádný velký problém, musíš ale postupovat správně krok za krokem. Pamatuj také na správné umístění pračky, pečlivé připojení k vodě a odpadu a bezpečné připojení k elektrické síti. Se vším ti poradíme v tomto článku.
Potřebujete vyčistit svou pračku a nevíte, jak na to? V našem článku najdete praktické tipy a triky, jak účinně vyčistit pračku a odstranit usazené nečistoty a zápach.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.