Nové televize značky Tesla jsou tady

Jedinečná televize od stálice na trhu, společnost Tesla přináší novinky v podobě modelové řady, která je exkluzivně k dostání v OKAY. Těšte se na moderní design s tenkou konstrukcí a minimálním rámečkem i řadu chytrých funkcí v čele s operačním systémem Android. Samozřejmostí je i špičkový obraz s vynikajícím rozlišením a podporou HDR. V závěru vás jistě uchvátí i svým pohodlným ovládáním, ke kterému využijete nejen dálkový ovladač, ale i telefon nebo váš hlas. Je toho velká spousta, o které se více dočtete v našem článku. Tak s chutí do toho!

Dívka sledující televizi

Je tu nová dimenze používání televize. Dopřejte si ji také!

OKAY Tip: Prohlédněte si aktuální nabídku televizí v akci na tomto odkaze.

Značka Tesla s tradicí

Značka Tesla rozhodně není žádným nováčkem, na trhu se úspěšně pohybuje už více než 70 let. Přirozeně jí tak čeští i slovenští zákazníci důvěřují. Kromě řady vylepšení, kterých se nebudete chtít vzdát, nabízí i promyšlený designový vzhled, který místnost doplní ne jen coby spotřebič, ale i jako stylový doplněk. Zmínit můžeme navíc i praktické kovové nožičky a rám. Díky tomu si můžete televizi postavit nebo zavěsit kamkoliv a je zaručena perfektní stabilita.

 

Smart televize Tesla

Bluetooth skvěle poslouží i k připojení dalších audio zařízení jako je bezdrátový reproduktor nebo sluchátka.

Televize Tesla je smart

Díky chytrému operačnímu systému Android TV se můžete těšit na intuitivní prostředí s rychlým ovládáním bez zbytečných prodlev, které dokážou pořádně naštvat. Televize značky Tesla přináší spoustu inovací, které si zamilujete. Pojďme si představit ty největší z nich.

Google Home a Google Play

Televize značky Tesla je kompatibilní s celým systémem Google včetně služby Home. Pomocí ní můžete pohodlně ovládat celou domácnost a všechna připojená chytrá zařízení. Stačí jeden příkaz vaší televizi a v mžiku upravíte teplotu, či zhasnete světla pro příjemnější atmosféru ke sledování filmů a seriálů. Google Home je skoro jak zamávat kouzelnou hůlkou.

V online obchodu Google Play pak najdete obrovské množství aplikací a her přímo optimalizovaných pro obrazovku televize. Proč si z televize Tesla neudělat opravdové centrum zábavy.

Jednoduché a intuitivní nastavení

Co je vždy nejdůležitější pro uživatele? Aby bylo vše přehledné, jednoduché a intuitivní. Televizi zprovozníte ihned jen s pomocí smartphonu nebo tabletu, přes který jednoduše synchronizujete všechny důležité údaje. Nebudete tak muset každou aplikaci znovu ověřovat. Zpřístupníte si tak například Wi-Fi síť, YouTube účet nebo přihlášení do Netflix. Pak už stačí dát s novou Tesla televizí jen ‚‚Netflix a chill“.

Smart televize Tesla

Televize Tesla přichází s podporou 5GHz bezdrátových sítí, díky čemuž si užijete bezproblémové a ničím nerušené streamování filmů nebo hraní online her.

OKAY Tip: Víte, jak si správně vybrat televizi? Tipy a rady máme pro vás v našem článku.

Protože zážitky jsou nejvíc

Smart 4K televize Tesla vám dopřeje maximální divácký i poslechový zážitek, který je doplněn stylovým designem. Strhující podívanou si užijete díky direkt LED displeji, jenž se pyšní obrovským 4K Ultra HD rozlišením a je zárukou dokonalých detailů a živého obrazu. K tomu navíc podpora HDR10/HLG a automatická redukce MPEG šumu, která v reálném čase čistí obraz. Dohromady jednoduše strhující podívaná.

Smart televize Tesla

Už máte svou novou smart televizi?  

Aby byl zážitek z nové televize umocněn, má v přední části integrovaný soundbar, který překvapí svým výkonným a čistým přednesem. Navíc je obohacen o podporu DTS formátu pro prostorový zvukový zážitek. A i když je televize vypnutá, můžete stále streamovat hudbu. Tento soundbar je opravdovou předností televize Tesla. Tak se nechejte pohltit dokonalým zvukem jako v kině.

Pusť to ve velkém!

Někdy máte opravdu zábavné video z dovolené nebo záznam z koncertu, který chcete promítnout ve velkém pro celou rodinu nebo mezi partu přátel. Právě pro tyto případy je v nové řadě televizí Tesla zabudovaná funkce Chromecast. Ta je elegantním řešením situace, kdy potřebujete streamovat obsah z počítače nebo chytrého telefonu, případně sledovat pořady dostupné v nabídce on-line televizí. Tak se pochlubte fotografiemi či videi.

Prohlédněte si další nabídku elektra


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.