Nevrtej do stěny háčky, postačí ti žebřík

Máš na zahradě nebo ve sklepě starý žebřík, který už stejně nepoužíváš? Klidně si ho vezmi do interiéru a udělej z něj stylový věšák nebo poličky. Hodí se do obývacího pokoje, koupelny, ale i ložnice.

Škrábance a odřená barva? Patina zadarmo!

Nevadí, že žebřík už nezáří novotou. Pokud je odřený, oprýskaný, tím líp. Když ho postavíš do pokoje, získáš originální doplněk v rustikálním stylu. Designéři patinu uměle vytvářejí, tobě jen stačí osmirkovat ostré hrany a je to!

Bílá barva nic nezkazí. Pokud se ti nelíbí oprýskaný vzhled, natři žebřík bílou barvou, která se hodí do každého pokoje. Ani s jinou barvou nešlápneš vedle, velmi populární jsou v současné době pastelové odstíny, díky kterým uděláš ze žebříku solitéra místnosti.

barevný žebřík starý žebřík

Žebřík v koupelně, obýváku a dalších místnostech

Žebříkový prvek vytvoří z tvojí koupelny designově zařízenou místnost. Využít ho můžeš na odkládání ručníků, oblečení a kosmetiky. Stačí, když ho umístíš tak, abys na něj dosáhl jak ze sprchy, tak od umyvadla.

žebřík do koupelny žebřík do koupelny

Ze žebříku můžeš také udělat stylovou knihovnu nebo regál na odkládání květin. Praktickým pomocníkem se stane, když do něj navrtáš pár dalších háčků, na které můžeš navěsit šperky, šátky, pásky a další doplňky, bez kterých se neobejdeš.

žebřík do obýváku žebřík do obýváku žebřík do obýváku

Pokud doma žebřík nemáš, nezoufej! Stejnou parádu dokážou udělat i stylové regály, které najdeš v naší nabídce. Přečti si, do jakých místností se regál hodí a jak praktickým pomocníkem se může stát Regál: Multifunkční pomocník.

Stylové regály

designový regál designový regál

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.