Nebojte se nakupovat nábytek na internetu

Máte obavy z nákupu nábytku na e-shopu? U nás se ho bát nemusíte. U veškerých produktů uvádíme rozměry, ale také podrobné fotografie a u některých také videorecenze. Děláme vše proto, abyste přesně věděli, co objednáváte. Navíc si u produktů můžete přečíst hodnocení uživatelů, kteří si vybraný nábytek již užívají doma. A pokud si nejste něčím jisti, jsem pro vás na telefonu či e-mailu od pondělí do pátku.

Videorecenze na míru

Víme, že mnohdy samotný popis nestačí. Proto pro vás zpracováváme videa, ve kterých náš nábytek prezentujeme. Uděláte si lepší představu například o barvě, pohodlí, způsobu rozložení, úložných prostorech, dovírání a celkové manipulaci. Cílem našich videorecenzí je představit výrobek tak, jak jej budete používat v běžném životě.

Fotíme ze všech stran

Kromě videí najdete u každého produktu několik fotografií, které se zaměřují na každý detail nábytku. Zboží je foceno z každého úhlu, abyste si mohli udělat konkrétnější představu. Fotografie zachycují veškeré důležité funkce a jsou na nich přehledně reprezentovány rozměry. Tam, kde to nabídka umožňuje, vám představí nábytek v různých dekorech nebo barevných variantách či prostorových provedeních.

Obrázky produktu - sedací souprava

Detailní popisy zboží

Vzhledem k tomu, že si zboží v e-shopu nemůžete prohlédnout na vlastní oči ani vyzkoušet na vlastní kůži, najdete u každého kusu nábytku ty nejpodrobnější informace. Zjistíte tedy přesné rozměry, výrobní materiály, popis barvy a možnosti barevného provedení. Mnohým kouskům věnujeme samostatné články v sekci Rady a tipy. Mimo toho zde také najdete nejrůznější návody a informace týkající se bytového designu. Zjistíte, proč nakupovat právě u nás a v čem jsme nejlepší na českém trhu s nábytkem.

Nejdůležitější je hodnocení zákazníků

Na našich stránkách necháváme prostor všem zákazníkům, kteří se k vybranému produktu chtějí vyjádřit. Existuje spolehlivější hodnocení, než to od samotných uživatelů? Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě a denně pracujeme na tom, aby byla stále vyšší. A to nejen v předprodejní fázi, ale také po ní. Pečlivě dbáme na kvalitu naší zákaznické linky i servisu po dokončení prodeje. Internetové srovnávače, kde se hromadí hodnocení celé řady e-shopů, o nás prozrazuje, že patříme mezi nejlépe hodnocené prodejce nábytku. Víme, že se čas od času objevují problémy, ale děláme všechno proto, abychom jejich výskyt do budoucna eliminovali. Díky promyšlenému způsobu logistiky a bohaté nabídce zboží je nákup v OKAY Nábytek tou nejlepší volbou.

Zašleme vám vzorek látky

Obzvláště výběr materiálu na e-shopu patří k nejpalčivějším problémům. Jak barva vypadá ve skutečnosti? Není zkreslená nastavením barevnosti mého monitoru? Jaká bude látka na dotek? Všech těchto obav se zbavíte, pokud si necháte zdarma poslat vzorek vybrané látky k vám domů. V OKAY Nábytek vám rádi pošleme i několik vzorků současně, abyste si skutečně mohli vybrat to pravé ořechové.

Doprava s výnosem do bytu, montáží a likvidací původního nábytku

Největší výhodou nákupu přes internet je pohodlí. Nákup u nás se vám snažíme zpříjemnit i tím, že vám nábytek přivezeme a vyneseme až do bytu. Samozřejmostí je u nás i montáž nového kusu a odvoz a ekologická likvidace původního nábytku. Nabízíme nejvýhodnější služby dopravy v České republice. Zboží si také můžete vyzvednete na některé z našich prodejen. Výdejních míst máme po celé republice více než 60. A pokud vychytáte správný čas, můžete si nábytek nechat domů doručit zcela zdarma. Vyplatí se proto sledovat náš web a odebírat newslettery.

Společně s promyšlenou logistikou a širokou nabídkou nábytku jste u nás v těch nejlepších rukách.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.