OKAY inspirace: Výběr nejlepších vánočních dárků pro rodiče

Vánoce jsou za rohem a s nimi přichází otázka: Co koupit svým rodičům?

Chcete, aby jejich oči zářily štěstím, když rozbalí vánoční dárek? Nejlepší dárky jsou ty, které vyjadřují lásku, péči a vděk za vše, co pro nás rodiče udělali.

Pokud jste v rozpacích, nebojte se, máme pro vás spoustu nápadů na nejlepší vánoční dárky pro vaše milované rodiče z nabídky OKAY.

vanoce

Dárky pro milovníky kávy a knih

Kávovar

Kávovar

Pokud tvůj táta nebo maminka miluje vůni a chuť čerstvé kávy, určitě od tebe na Vánoce ocení kávovar

Milovníkům kávy uděláš radost automatickým kávovarem Dinamica od De’Longhi

Tento kávovar připraví lahodné espresso, cappuccino nebo jiný nápoj z čerstvě namleté kávy.

Má vestavěný mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí, ocelovou spařovací jednotku a systém LatteCrema pro dokonalou mléčnou pěnu.

Daruji kávovar
Čtečka knih

Čtečka knih

Pro rodiče, kteří milují čtení, je čtečka knih vynikajícím dárkem. Díky čtečce může kdokoli mít tisíce knih v jednom zařízení. Čtečky jsou lehké, tenké a snadno se ovládají. Navíc mají dlouhou výdrž baterie a displej šetrný k očím. Prarodiče například jistě ocení, že si velikost písma intenzitu osvětlení můžou přizpůsobit podle sebe.


Amazon Kindle Paperwhite 5 má velký 6,8“ displej a nastavitelné teplé světlo. Čtečka je vodotěsná, podporuje bezdrátové nabíjení a má velkou paměť na tisíce knih. Navíc má o 20 % rychlejší otáčení stránek než starší modely.

Daruji čtečku knih

Vánoční dárky pro maminku

Kuchyňské roboty

Kuchyňské roboty

Pro maminky, které rády vaří, i pro tatínky s kuchařským dovednostmi, jsou kuchyňské roboty skvělý dárek. Kuchyňský robot dokáže šlehat, míchat, hnětat, mlet, strouhat, krouhat, mixovat, odšťavňovat a také vařit. Některé roboty nabízí i možnost přípravy domácích těstovin.

Kuchyňský robot Bosch MUM5XW40 usnadňuje přípravu nejrůznějších jídel, protože dokáže zpracovat velké množství surovin. Má motor o výkonu 1000 W, nerezovou mísu o objemu 3,9 litru a 7 rychlostí. Navíc je vybaven praktickou časomírou, která ukáže dobu zpracování.

Daruji kuchyňský robot
Multicooker

Multicooker

Multifunkční hrnec je programovatelný spotřebič, který dokáže nahradit spoustu jiných zařízení v kuchyni. Lze s ním připravit polévky, dušená masa, rýži, jogurty a další lahodné pokrmy. Stačí do něj nasypat suroviny, nastavit požadovaný režim a nechat ho pracovat.

Tesla EliteCook K80 Deluxe umí připravovat různé pokrmy zdravě a rychle, ať už se jedná o smažení, vaření, pečení, sušení nebo jogurtování. Hrnec má vnitřní nádobu s objemem 6 litrů, kterou lze vyjmout a umýt v myčce.Hrnec má také přehledný displej a ovládací tlačítka v češtině.

Daruji multicooker
Domácí pekárny

Domácí pekárny

Pro maminky a tatínky, kteří rádi pečou, jsou domácí pekárny nejlepším vánočním dárkem.

Gorenje BM1210BK umí péct čerstvý chléb, připravovat bezlepková pečiva nebo džemy a těsta. Má LCD displej, skleněné okénko a nepřilnavý povrch.

Daruji domácí pekárnu

Vánoční dárky pro tátu

Smarthome zařízení

Smarthome zařízení

Pokud chceš překvapit své rodiče dárkem na Vánoce, který jim zjednoduší život, můžeš zvážit zařízení pro chytrý domov. Díky smarthome zařízením budou moci ovládat osvětlení, topení, zabezpečení a další prvky v domácnosti pomocí hlasu, mobilní aplikace nebo dálkového ovladače. Můžou třeba na dálku zapnout topení, zkontrolovat, kdo je u dveří, nebo vytvořit dojem, že jsou doma, i když jsou zrovna pryč. 

Tesla Smart ZigBee Hub je malá a elegantní krabička, která umožní ovládat osvětlení, topení, zabezpečení a další funkce domácnosti pomocí mobilního telefonu. Stačí si stáhnout aplikaci pro Android nebo iOS a hned je možné nastavovat časovače, sledovat spotřebu energie po celém domě a mnoho dalšího.

Daruji smarthome zařízení
Kamera do auta

Kamera do auta

Kamera do auta je skvělý dárek pro každého řidiče, který chce mít jistotu při řešení dopravních nehod, usnadnit si parkování nebo zaznamenat své cesty.

Mio MiVue 733 nahrává ve Full HD rozlišení s úhlem záběru 130°, takže nezmešká žádný detail.

Má integrovaný GPS modul, který ukládá polohu a rychlost, a také upozorňuje na rychlostní radary.

Navíc pomůže předcházet nehodám díky asistenčním systémům pro řidiče, které varují před vybočením z pruhu, čelním střetem a mikrospánkem.

Daruji kameru do auta

Vánoční dárky pro babičku a dědu

meteostanice-meteostanice-winnergroup-winmeteostan-dotykova-1452270_2048x.jpg__PID:135d53e2-b8ee-4cce-b194-d7ed8713255e

Meteostanice

Pro všechny nadšené meteorology, nebo kohokoli, kdo rád sleduje počasí, je meteostanice skvělým vánočním dárkem. Moderní meteostanice umožňují sledovat mnoho údajů. Některé meteostanice dokonce předpovídají počasí na následující dny nebo zobrazují fáze měsíce.

Na této meteostanici můžeš nastavit budík, sledovat teplotu, vlhkost, tlak, sílu a směr větru, množství srážek a předpověď počasí. Všechny informace zobrazuje na přehledném dotykovém displeji s barevným podsvícením.

Daruji meteostanici
mala-radia-radio-roadstar-tra-2340psw-1537992_2048x.jpg__PID:74135d53-e2b8-4efc-8e71-94d7ed871325

Radiopřijímač

Radiopřijímač na Vánoce jistě potěší babičku i dědu, protože jim nabídne zábavu, informace a společnost. Můžeš jim koupit radiopřijímač, který podporuje i digitální vysílání (DAB+) a má lepší kvalitu zvuku i více stanic.

Přenosné rádio Roadstar TRA-2340PSW má skvělý zvuk, snadno se ladí a umožňuje poslouchat oblíbené stanice na FM, AM nebo SW pásmech. Má modře podsvícený LCD displej, který ukáže aktuální nastavení, a výstup na sluchátka pro poslech třeba v noci.

Daruji radiopřijímač

Největší výběr elektra v OKAY!

Pro největší výběr elektra navštiv náš e-shop.

Vyber si z našich modelů ve všech cenových kategoriích a díky našim dlouhodobě nejlepším cenám ušetříš!

Pokud se rozhodneš pro nákup nového elektra a nábytku v OKAY, můžeme ti zaručit 100% garanci spokojenosti, nebo můžeš produkt vrátit do 30 dnů bez udání důvodu zdarma.

Máme skladem největší výběr nábytku i elektra za nejlepší ceny!

Prohlédněte si další nabídku elektra

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní
telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky
nádobí

Vestavné
spotřebiče

Smart
elektro

Vysavače

Péče
o tělo

Do kuchyně

Mikrovlnné
trouby

Audio

Sporáky

Sluchátka

Přislušenství

Článek pro vás připravil:

Vojtěch Pospíšil

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.