TOP 5 - Nejprodávanější kuchyňské roboty

Usnadněte si práci v kuchyni

Není nad to, usnadnit si čas strávený v kuchyni a investovat jej raději do času s rodinou či přáteli, nebo do aktivit, které máte rádi. Kuchyňský robot je nejen praktický pomocník, ale i užitečný nástroj, který si nebudete moci vynachválit. Velkou výhodou je, že každý robot nabízí celou řadu doplňkového příslušenství. Můžete si jej tak přizpůsobit zcela vašim požadavkům a potřebám. 

Jak si vybrat?

Přece jen vybrat si svou další ‚‚ pravou ruku" do kuchyně, není jen tak. Usnadnili jsme vám čas a prošli všechny parametry, zvážili provedení, design, příslušenství i cenu a máme pro vás přehled Top 5 kuchyňských robotů pro tento rok. Těchto pět nejčastěji kupovaných robotůpředstavuje ideální kombinaci požadavků našich zákazníků.

 

Nejprodávanější kuchyňské roboty

Pořadí Značka Kód Hodnocení Náhled
1. ETA ETA002890030

 95%

Eta Gratus
2. ETA ETA312890010

 95%

ETA Gustus
3. Concept RM7000

 94%

Concept
4. ETA ETA002390090

 93%

Gratussino
5. ETA ETA002890063

 92%

ETA Gratus Retro

 

 

Kuchyňský robot ETA Gratus 

Multifunkční pomocník ETA Gratus ETA002890030, který pohání silný motor, je ta správná volba snad pro každého. Motor dosahuje výkonu až 1200 W. Navíc disponuje 8 pracovními rychlostmi a parkovací pozicí. 

Kuchyňský robot ETA
Kuchyňský robot ETA Gratus ETA002890030

Užít si můžete i multifunkčním ramenem s velkou silou a mimořádnou pohyblivostí. K němu bez obav připojíte i nejrůznější příslušenství, se kterým se okamžitě stanete pánem kuchyně.  Mezi to patří hnětací hák, šlehací metla, mísící metla. Opomenout nesmíme ani mixér, nebo příslušenství na krájení a strouhání.

Eta gratus

Příslušenství kuchyňského robota ETA Gratus ETA002890030

Kuchyňský robot ETA Gustus Gulliver III

Kuchyňský robot ETA Gustus Gulliver III  je multifunkční pomocník, který zastane práci hned několika spotřebičů najednou. Vyzdvihnout musíme odolná a masivní kovová převodová kola, která mu propůjčují dlouhou životnost. Nemusíte se tak bát to s ním v kuchyni pořádně roztočit.

Eta gustus
Kuchyňský robot Gustus Gulliver III ETA312890010

Uvnitř se skrývá výkonný motor 1200 W se stabilizátorem, který udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení. Rychlost otáček lze ovládat a nastavit díky otočnému regulátoru anebo využít funkci PULSE pro okamžitou maximální rychlost.

O precizní zpracování obsahu mísy se postará planetární systém míchání.Co to znamená? Spočívá v krouživých pohybech metly okolo vlastní osy, a navíc i okolo celé mísy. Všechny ingredience se tak dokonale promísí. K tomu přispívá i šlehací metla s prodlouženou pracovní částí. 

Součástí robota ETA Gustus Gulliver III je také nerezová mísa o objemu 5,5 l. Ten vám umožní přidávat suroviny za chodu a zároveň eliminuje případné nečistoty v okolí spotřebiče.

 

Eta mísa
Nerezová mísa kuchyňského robotu Gustus Gulliver III ETA312890010

Rodiče dětí jistě ocení i fakt, že vývod pro mixér v horní části, je opatřen ochranným krytem. Pokud není správně zajištěný, robot se jednoduše nespustí. Zabrání se tak nechtěným nehodám při šmátrání dětskými prstíky. 

 

Kuchyňský robot Concept Element 

Kuchyňský planetární robot ELEMENT od Concept v moderním grafitově šedém provedení se stane nejen funkčním, ale i designovým doplňkem vaší kuchyně. Pomůže vám nejen s přípravou těst, krémů, ale dokonale ušlehá šlehačku i bílky. Navíc je vybaven mixérem, struhadlem a mlýnkem na maso s nástavci na plnění párků, klobás a tvořítkem na cukroví. V jednom těle získáte hned několik užitečných pomocníků. A to je skvělé, ne?

Kuchyňský robot Concept
Kuchyňský robot Element Concept Element RM7000

Ač se to nezdá, kuchyňský robot Elementnezabere moc místa, je skladný a přitom má všestranné využití.  S klidem nahradí několik jiných kuchyňských spotřebičů, které můžete klidně přesunout do sklepa. Ve vaší kuchyni tak bude ještě více místa.
Robot Element od Concept

Kuchyňský robot Element Concept Element RM7000

Kuchyňský robot ETA Gratussino Smart

Společnosti ETA se právem řadí mezi výrobce kuchyňských spotřebičů. Proto je dobré vědět, že nákupem multifunkčního kuchyňského robota této značky Gratussino Smart si jdete pro osvědčenou jistotu. Robot se hned během prvního použití stane vašim nedocenitelným pomocníkem, s nímž bude veškerá práce v kuchyni zábavou. Vyberte suroviny, nástavec a užijte si radost z vaření. 

Gratussino

Další zástupce firmy ETA kuchyňský robot Gratussino smart

Přístroj zvládne v objemné 4,5l nerezové míse dokonale zpracovat těsto, vytvořit krémy, korpusy a další věci nezbytné pro tvorbu lahodného dezertu. Těšit se však můžete i na využití mlýnku na maso, nástavec na plnění uzenin,  struhadlo a podobně. A nebo si rovnou vyzkoušejte 1,4l skleněný mixér.S tím vykouzlíte delikátní krémové polévky, omáčky nebo osvěžující koktejly. Tak buďte šéfem kuchyně zcela právem. 

 


R
etro kuchyňský robot ETA Gratus STORIO

Na první pohled vás jistě zaujme na kuchyňském robotu značky ETA Gratus Storio retro provedení ve výrazné červené barvě, ale i svým bohatým příslušenstvím. retro

Kuchyňský robot ETA Gratus ETA002890063

Celokovové provedení robota slibuje dlouhou životnost a perfektní stabilitu. Výkonný 1200 W motor se stabilizátorem udržuje přesně nastavené otáčky a to i při velkém zatížení.

 

Retro Gratus

Kuchyňský robot ETA Gratus ETA002890063

Zpracovávat můžete těsta nebo dokonalý krém. O to se postarají hnětací hák, šlehací metla, mísící metla a flexi metla, pomocí klíče pak vždy nastavíte ideální výšku nástavce v míse, třeba i podle aktuálního množství surovin.

Retro Eta robot
Kuchyňský robot ETA Gratus ETA002890063
Vyberte si svého pomocníka do kuchyně ještě dnes a užijte si tu správnou radost z vaření. 
okayOKAY Tip: Do jaké kuchyně se vám hodí nový mixér zjistíte v našem článku Nejlepší kuchyně 2022.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.