OKAY inspirace: Tipy, jak udělat domácí silvestrovskou párty

Silvestrovská párty je jednou z nejzábavnějších událostí roku. Ať už příchod nového roku oslavíš s rodinou, přáteli nebo kolegy, potřebuješ k tomu kvalitní elektroniku, která vám zajistí skvělou zábavu, hudbu, nápoje, jídlo a výzdobu.

V tomto článku se dočteš, jak udělat ze svého Silvestra nezapomenutelnou párty.

silvestr 2024
silvestr 2024

Tipy na naplánování dokonalé silvestrovské párty

Zatímco někteří z nás upřednostňují bouřlivé večírky, může být stejně magické strávit tenhle speciální večer v pohodlí vlastního domova. Bez ohledu na to, zda si zvolíš klidný Silvestr ve dvou nebo radostnou párty s přáteli, níže najdete tipy, jak si pohodlně naplánovat oslavu.

1. Sestav přesný seznam hostů

Sestav přesný seznam hostů. Díky tomu budeš mít přehled o množství potřebného jídla a pití. Občerstvení přizpůsob speciálním stravovacím potřebám a alergiím svých hostů.

2. Zajisti dostatek místa

Každý by měl mít své místo k sezení. Měkké sedací vaky jsou v tomto ohledu skvělým řešením. Potom přeskup nábytek a vytvoř větší prostor pro společenské aktivity a hry.

3. Připrav si playlist s oblíbenou hudbou

Bez muziky to nepůjde. Ale zvaž i alternativní formy zábavy, jako jsou hry nebo tématické aktivity, které udrží atmosféru živou a veselou, když se zrovna nebude tancovat.

4. Připrav dostatek nádobí a příborů

Jednou za čas se neostýchej využít jednorázové nádobí. Předejdeš tak nepříjemným situacím, jako je úklid rozbitého porcelánového talíře nebo skleničky.

5. Zajisti hostům bezpečný návrat domů

Informuj své hosty o dostupných taxislužbách a nabídni jim ubytování.

6. Měj dostatek čisticích prostředků

Nejen věci na úklid, ale i tašky na odpadky budou v průběhu večera a především druhý den ráno potřebné.

silvestr 2024

Co z nabídky OKAY.cz budeš na silvestrovskou oslavu potřebovat?

party reproduktor

1. Dobré reproduktory

Bez hudby by nebyla žádná párty. Proto je důležité mít dobré reproduktory, které vám dodají vynikající zvuk a atmosféru.

Naší první volbou jsou Party reproduktory od Bigben, zejména model Bigben PARTYBTLITE s vysokým výkonem, stylovými světelnými efekty a možností připojení pro zpěv hostů.

To chci!

Pokud upřednostňuješ gramofony a chceš na párty přidat trochu retro nálady, podívej se na výrobky od Sony, Lenco nebo Roadstar.

Chci gramofon
výčepní zařízení

2. Zařízení na přípravu nápojů

Pro opravdový zážitek na párty si určitě oblíbíte Výčepní zařízení Bomann BZ 6029. Toto vysoce výkonné zařízení je ideální pro večírky a umožňuje pohodlné stahování piva z 5 litrových sudů.

Chci párty výčep

A co k tomu, abyste si na párty mohli vychutnat ledově studené nápoje? Výrobník ledu Clatronic EWB 3526 s kapacitou až 15 kg kostek ledu za 24 hodin vám zaručí dostatek ledu pro všechny oblíbené nápoje.

Chci led na párty!
elektrický gril

3. Zařízení na přípravu jídla

Grilování na párty je vždy skvělý nápad. S elektrickým stolním grilem Orava EG1300 připravíš vynikající steaky, ryby nebo zeleninu v teple svého domu. S dvojitou grilovací deskou s nepřilnavou vrstvou zaručuje snadnou údržbu a perfektní výsledky.

Pro ty, kteří chtějí na párty smažit bez zbytečných kalorií a tuků, je ideální horkovzdušná fritéza Clatronic FR 3780. Tato fritéza ti umožní připravit oblíbená jídla pro všechny hosty bez starostí o nadbytečného oleje.

Prohlednout nabídku spotřebičů

4. Televizi nebo projektor

Pro skvělý filmový zážitek na párty se nedívejte na obyčejnou televizi. Na chytré televizi Samsung UE50CU7172 můžeš se svými hosty sledovat nejen klasické televizní vysílání, ale také streamovat hudbu a filmy přes různé aplikace.

Chci TV

Pro ty, kteří chtějí na párty zažít kino, je skvělý projektor HP CC200. S moderní LED technologií, full HD rozlišením a širokou konektivitou vám tento projektor poskytne nezapomenutelné zážitky během vaší silvestrovské párty z pohodlí domova.

Chci projektor
televize samsung
vanoce výzdoba

5. Vhodnou výzdobu

Pro vytvoření ta správné atmosféry na párty je důležité i osvětlení. LED Světelný řetěz od X-SITE dodá vaší párty kouzelný vzhled. S možností nastavení různých světelných efektů si můžete přizpůsobit osvětlení podle aktuální nálady.

Chci výzdobu

6. Instax pro okamžité zachycení vzpomínek

Pokud chceš mít vzpomínky na své kamarády a zábavu, kterou jste si užili, musíš mít po ruce nějaký fotoaparát. A nejlépe takový, který ti okamžitě vyvolá fotky, které si můžeš dát do alba nebo na zeď.

Takový je Instax od Fujifilmu, který je malý, lehký a stylový. Máš na výběr z různých modelů, které mají různé funkce. Některé mají displej, některé zrcátko na selfie, některé dokonce wifi. Všechny ale mají společné to, že ti umožní pořídit skvělé fotky v retro stylu, které budou vypadat jako staré polaroidy.

Chci Instax
instax fujifilm

Prohlédněte si další nabídku elektra

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní
telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky
nádobí

Vestavné
spotřebiče

Smart
elektro

Vysavače

Péče
o tělo

Do kuchyňe

Mikrovlnné
trouby

Audio

Sporáky

Sluchátka

Přislušenství

Článek pro vás připravil:

Vojtěch Pospíšil

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.