TOP 5 obývacích stěn: Inspirace pro každý obývák

Obývací pokoj je dominantou každé domácnosti a jeho zařízení musí být věnována náležitá péče. Na jeho vzhledu se výrazně podílí obývací stěna – praktická sestava skříněk, polic a televizního stolku. Protože ale výběr může být náročný a zdlouhavý, přinášíme vám inspiraci na TOP 5 nejlepších obývacích stěn do vašeho obýváku.

Vybrat z nabídky obývacích stěn
obývací stěna
obývací stěna new erin

New Erin

Obývací stěna New Erin právem dlouhodobě patří k nejoblíbenějším sestavám našich zákazníků. Jejich srdce si získává především svým moderním designem, množstvím dekorů a úžasnou cenou. Ta je tak nízká, že si svůj obývák může obývací stěnou New Erin zkrášlit opravdu každý.

Set se skládá z TV komody, závěsné skříňky, volně stojící skříňky a nástěnné police. Je však jen na vás, jaké rozložení nábytku zvolíte. Vybrat si můžete z dekoru dubu sonoma, dubu wotan a kombinace černé a bílé barvy, přičemž všem je společný nadčasově krásný vzhled. Celá sestava je vyrobena z kvalitních laminovaných dřevotřískových desek. Hledáte-li obývací stěnu do 4 000 Kč, New Erin je tou pravou.

Hugo

Pokud sháníte stylový nábytek, který snadno zapadne do jakéhokoliv interiéru, zvolte obývací stěnu Hugo. Svým perfektním zpracováním a elegancí dodá každému obýváku pocit naprosté pohody a útulnosti.

Sestavu tvoří více prvků, které jsou navzájem spojeny a dávají dohromady jeden ucelený systém. Použité kvalitní LDTD desky zajistí dlouhou životnost a nadprůměrnou odolnost vůči vlhkosti i mechanickému poškození. Design setu může být buď v dekoru dubu sonoma, nebo v klasické bílé barvě. Pokud hledáte obývací stěnu do prostornějších místností, je Hugo tou nejlepší.

obývací stěna hugo
obývací stěna hadar

Hadar

Obývací stěna Hadar vás okamžitě nadchne svým dřevitým a osobitým designem. Její mohutná konstrukce společně s přírodním provedením bude v interiéru působit uklidňujícím dojmem.

Celkem čtyři prvky této sestavy dohromady tvoří propracovaný systém, který nabídne velkou odkládací plochu i štědrý úložný prostor. Celá stěna je vyrobena z dřevotřísky, která je velmi nenáročná na údržbu a díky svému kvalitnímu zpracování se pyšní velkou odolností i dlouhou životností.

Tende

Nadčasová elegance a bohatý úložný prostor jsou jedněmi z hlavních výhod obývací stěny Tende. Pokud rádi svůj obývák zkrášlujete různými dekoracemi a ozdobnými předměty, je tato sestava ideální volbou – nadprůměrná šířka TV komody vám to umožní.

Kromě toho jsou součástí sady také dvě nástěnné police a dvě prosklené vitríny na zavěšení. Na výběr máte hned z několika krásných dekorů: kombinace černé barvy a dubu, bílá barva, světlý beton či světlý dub. Díky tomu můžete design obývací stěny přizpůsobit na míru svému obývacímu pokoji. Komplet je vyroben z laminované dřevotřísky, která s sebou přináší snadnou údržbu i odolnost vůči oděru či nárazu.

obývací stěna tende
obývací stěna logo II

Logo II

Hlavní výhodou obývací stěny Logo II je její univerzálnost. Svým minimalistickým a zároveň luxusním vzhledem totiž představuje perfektní základ interiéru, který snadno doplníte dalšími výraznými prvky.

Opravdu velkorysý úložný prostor i odkládací plochu zajišťují dvě police, dvě závěsné vitríny, široká a úzká TV komoda i užitečný TV nástavec. Díky tomu budete moci svůj obývák vybavit vším potřebným a ještě bude krásně vypadat. Co se týče designu, máte na výběr z provedení v kombinaci černé a bílé, bílé a fialové a švestkové s černou. Jako výrobní materiál bylo použito lamino neboli LDTD, jež se snadno udržuje a je velmi pevné a odolné.

Doplňte stěnu kvalitním příslušenstvím

Když už víte, jaká obývací stěna je pro vás ta nejlepší, je potřeba doplnit ji vším, co je v obýváku potřeba. Z nábytku se zajisté hodí pohodlná sedací souprava doplněna křeslem pro komfortní odpočinek. Pro extra odkládací prostor je nutný také praktický konferenční stolek, komoda nebo vitrína.

Žádný obývací pokoj není kompletní bez pořádné televize, v ideálním případě doplněné výkonnou reprosoustavou či soundbarem.

Kompletní vybavení obývacího pokoje v OKAY

Pro největší výběr kvalitních obývacích stěn, sedacích souprav i samostatných TV stolků, polic, komod či vitrín navštivte náš web. Vyberte si z velkého množství modelů ve všech cenových kategoriích a díky našim dlouhodobě nejlepším cenám ušetříte!

V OKAY pořídíte ten nejlepší nábytek se 100% garanci spokojenosti. Jestli s nim nebudete spokojeni, můžete jej vrátit do 30 dnů bez udání důvodu zdarma

Máme skladem největší výběr nábytku i elektra za nejlepší ceny!

Prohlédněte si další nabídku nábytku

Sedačky

Postele

Kuchyně

Ložnice

Matrace

Obývací
pokoje

Dřevěný nábytek

Doplňky
do bytu

Koupelny

Kanceláře

Článek pro vás připravil:

Martin Sluka

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.